Vigyázzunk a szánkra télen is!  cikk fényképe

Vigyázzunk a szánkra télen is!

Hogyan? Könnyen! Új, méhpempős hidratáló ajakbalzsamunkkal!Minden évszakban fontos az ajakápolás, főleg télen. A hideg és a meleg levegő váltakozása, az alacsony folyadékbevitel, és a hűvös, szárító szél mind-mind hihetetlen mértékben megviseli szánk érzékeny bőrét. Hogy ne kelljen állandóan a kicserepesedett ajkakkal küzdeni, megérkezett új ajakápolónk, amely garantáltan kedvence lesz!

Prémium minőségű mézes hidratáló ajakápoló
Shea-vajjal, édes mandula olajjal, olíva olajjal, makadám dió olajjal és méhpempővel, a száraz, repedezett ajkak intenzív, és hosszan tartó ápolására. Innovatív, tartós formula, kellemes méz illattal. Használatát mindennapos használatra, és lefekvés előtt is ajánljuk, így szuper összetevői alvás közben is kifejtik hatásukat. Gazdaságos, 15 ml-s kiszerelésben, amely egész évszakban kitart!

Publikálva: 2018. november 14.
Kapcsolódó termékek
Classic mézes hidratáló ajakbalzsam fénykép
Classic mézes hidratáló ajakbalzsam
Hidratáló, regeneráló ajakbalzsam shea-vajjal, édes mandula olajjal, olíva olajjal, makadám dió olajjal, mézzel és méhpempővel, a száraz, repedezett ajkak napi ápolására. Gazdaságos kiszerelés, ami minimum fél évig kitart!
Termékkód:   11425-00015
Min. rend. m:   1
Kiszerelés:   15 ml-s tégelyben
Bruttó kisker. ár
3 690 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: