Kipróbáltuk a Frizzante koktél kezelést cikk fényképe

Kipróbáltuk a Frizzante koktél kezelést

A Well&Fit magazin cikke szuper nyári koktél masszázsunkról...A WELL&FIT MAGAZIN EGYIK KOLLÉGANŐJE NEMRÉG A SÁRVÁRI SPIRIT HOTELBE LÁTOGATOTT, AHOL TÖBBEK KÖZT A FRIZZANTE KOKTÉL KEZELÉST IS TESZTELHETTE – MOST RÖVIDEN MEGOSZTJA VELETEK TAPASZTALATAIT ERRŐL.

„Frizzante, frizzante… milyen szuperül hangzik” – ízlelgettem magamban a kezelés nevét Sárvár felé tartva, a kocsiban, és próbáltam elképzelni, mi vár majd rám rögtön az érkezés után.

A lelki szemeim előtt megjelenő első verzió szerint egy hatalmas jacuzziba kellene beülnöm, ahol a Baywatch-ot idéző jóképű, izmos srácok kínálgatják a lányokat pezsgővel, habzóborral és minden ezekkel rokon finom itókával (valljuk be, ez kevés hölgytársamnak lenne ellenére). A második elképzelt verzióm ennél jóval racionálisabb volt: arra gondoltam, hogy valahogy a masszázzsal és a szépüléssel is összefüggésben állhat a kezelés.

De mivel a régi bevált módszer, a ráguglizás most nem vezetett eredményre, inkább elvetettem a képzelgést (pedig a Baywatch-os kép azért nem volt kellemetlen), és hagytam magam meglepni.HOGYAN TÖRTÉNIK A FRIZZANTE KOKTÉL KEZELÉS?

A kezelés egy mennyei illatú, valószínűleg mentás kencével indult, amivel – miután masszőröm letakart egy törölközővel deréktól a nyakamig – bekente a karjaimat, lábaimat.

Ebben a testpakolásban nagyjából tíz percet kellett eltöltenem, fóliába csomagolva. Az utazás után jól esett a pihenés, de utána kiderült, hogy ez azért is fontos lépés, mert a pakolásnak méregtelenítő és mineralizáló hatása van.

Miután letelt az idő, a masszőr egy úgynevezett  Frizzante aktivátor folyadékkal spriccelt le, amelytől a bőrömön pezsegni kezdett a testpakolás. Olyan volt az egész, mintha én magam váltam volna egy hűsítő limonádévá – és még az illatom is ahhoz hasonlított. Gyors zuhany következett, ami után már a törölközésnél éreztem, hogy a bőröm puhább, lágyabb tapintású, és persze a mennyei citrusos-mentás illat sem múlt el.

Ezt követően ismét fekvő helyzetbe kellett helyezkednem, és az általam választott koktél illatával megegyező olajos masszázs következett volna a választott prémium olajkompozícióval – itt választhatunk teljes test- vagy csak hátmasszázst. Én a masszőrömre bíztam magam, és ő a mentás vonalon haladt tovább, amit nem is bántam.

És ha már meglepetéssel indult a kezelés, akkor nem felejthetem el megemlíteni, hogy azzal is zárult: méghozzá egy zúzott jeges hátsimítással, ami egyébként a kezdeti „sokk” után tovább fokozza a frissítő élményt.

A Frizzante koktél kezelést, ezt a frissítő  újdonságot te is kipróbálhatod, ha nyáron a Spirit Hotelbe látogatsz.

ÍRTA: BALOGH MIA, Well&Fit

Forrás: https://wellandfit.hu/szepseg/2019-06/kiprobaltuk-a-frizzante-koktel-kezelest/

Publikálva: 2019. július 7.

Legutóbb olvasott oldalaink: