Kapcsolat cikk fényképe

Kapcsolat

Kurland Wellness Hungary  - Az alpesi Kurland kozmetikumok, wellness termékek, spa-és wellness berendezések kizárólagos hazai forgalmazója

Jam Solution Kft. 1051 Bp. Vigyázó F. u. 4.
Telefonos ügyintézés:
Hétköznap 10.00 - 17.30
Tel:
70 236 5091, 70 270 6426
E-mail:
kurland@t-online.hu

  
 Házhozszállítás, postára vagy MOL benzinkútra szállítás
Jelenleg a Magyar Posta futárszolgálata (MPL) végzi a megrendelt csomagok házhozszállitását: előre utalás esetén 1.590 Ft-ért, utánvéttel 1.990 Ft-ért.  Országszerte a legtöbb postán, MOL benzinkúton, vagy csomagautomatából is fel tudja venni a megrendelt terméket, bármikor, amikor Önnek megfelel! Ennek díja mindössze 1.290 Ft. A rendelés leadásakor válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módot!

Ingyenes házhozszállítás:
Vásároljon minimum 25.000 Ft-ért,  így szállítási díj nélkül, díjmentesen házhozszállítjuk megrendelését!

   

FONTOS! Kozmetikus, Masszőr, Wellness- és Spa szakembereknek kedvezményes árakat biztosítunk lista árainkból! Ehhez vásárlás előtt a bal oldalon a "Szakmai regisztráció"-t kell kitölteni, iskolai végzettség és bizonyítványszám megadásával! Ha segítségre van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen szalonja más mint a többi! Legyen Ön is Kurland Referencia Partner!
Ha Ön is szeretné csúcsminőségű wellness berendezéseinket és termékeinket beauty vagy wellness kezeléseiez használni, keressen fenti elérhetőségeinken! Velünk magas szintű, egyedi, és különleges szolgáltatásokat nyújthat meglévő, és új vendégeinek egyaránt! Hívjon minket! Szívesen összeállítjuk személyre szabott kozmetikai vagy spa kezelési menüjét, tájékoztatjuk a lehetőségekről, és az ezzel járó előnyökről!

Vendégként szeretné különleges kezeléseinket, masszázsainkat kipróbálni? 
Partnereinket megtalálja a bal oldalon, a Referencia lista menüpontban!

Publikálva: 2012. március 27.

Legutóbb olvasott oldalaink: