Ezüstkolloiddal a pattanások, fertőzések, herpesz ellen cikk fényképe

Ezüstkolloiddal a pattanások, fertőzések, herpesz ellen

Innovatív bőrápoló krém: pattanásos, gyulladt bőrre, kiütésekre, gombás fertőzésekre, herpesz kezelésére.Ezüstkolloid és mikro ezüst
Az ezüstkolloid használata az emberi szervezetre nézve nagyon szerteágazó. Sebek, fertőzések, gombás-fertőzések, ekcémák, afták, fejgombák, tályogok, herpesz-vírusok kezelésére egyaránt ajánlott!

Azonban fontos tudni, hogy többféle ezüstkolloid létezik. Gyártási technológiában létezik ionos és fémes. Pusztán a kolloidban található ezüst mérete határozza meg, hogy melyik kategóriába tartozik. Létezik pl. mikro méretű, nano méretű, stb. Az új Hidratáló, regeneráló MED termékünkben az ezüst mikró-részecskeként van jelen, így elpusztítja a kórokozókat, de nem szívódik fel a bőrben!

Az eljárás lényege, és a készítmény komplexitása
Az eljárás során az ezüst részecskék egyenáramú feszültség segítségével kerülnek desztillált vízbe. Ezt az ún. ezüstkolloidot adjuk a krémhez, ami alpesi kecsketejből készült bőrápoló kecskevajat is tartalmaz.  Ugyanis önmagában az ezüstkolloid a kórokozókat nem pusztítja el, mert még nem aktív. Kell egy aktivátor, ami esetünkben a kecskevaj! Külsőleg alkalmazva enyhén savas bázisú közeggel kell találkozniuk az ezüst részecskéknek, hogy ki tudják fejteni baktericid, viruicid, fungicid hatásukat, ugyanakkor ne okozzanak fémérzékenységet. Ezért van az enyhén savas bázisú termékben kecskevaj és  ezüstkolloid együttesen, mert így már a kolloid “aktív” állapotban van! A vitaminokban gazdag bőrápoló kecskevaj mellett még számos értékes hidegen sajtolt növényi olaj pl. jojoba olaj, sárgarépa olaj stb. is kerül a krémbe, melyek hidratálják és regenerálják a bőrt.Mellékhatások nélkül
Egy fertőzött, gyulladt bőrfelület hidratáltsága, Ph-értéke nagyon hektikus, és rendkívül érzékeny, adott esetben még ki is vérzik. Pontosan ezért van szükség egy tiszta, természetes komplex bőrvédő termékre, ami nem okoz semmilyen allergiát, és nincsenek mellékhatásai! A MED krém 4-8 hetes kúraszerű használatával egymenetben megtörténik minden: a kórokozók elpusztítása, a fertőtlenítés, a hidratálás, és a bőrregenerálás! Így a kecskevajat és a mikro ezüstöt tartalmazó MED termék valóban plusz hozzáadott értékkel bír!

Ígéretek helyett, tartós megoldás
Mi a bőrproblémákban szenvedő vásárlóinkon nem kísérletezünk, hanem segítünk problémáik megoldásában. Ez a termék ezért született meg! Ha megunta a különböző kencékkel és ecsetelőkkel való kísérletezést, akkor Önnek is a MED Hidratáló, regeneráló krémet ajánljuk! Keresse webáruházunkban, és a Kurland Partnereknél!

Az ezüstkolloidról további szakmai információkat itt talál: https://blueridgesilver.com/blogs/news/15591796-the-real-difference-between-true-colloidal-silver-nanosilver-and-ionic-silver-part-1Publikálva: 2019. január 11.
Kapcsolódó termékek
ÚJ! MED Hidratáló regeneráló krém Ezüstkolloiddal 15 ml fénykép
ÚJ! MED Hidratáló regeneráló krém Ezüstkolloiddal 15 ml
Prémium bőrápoló krém EZÜSTKOLLOIDDAL, pattanásos, gyulladt bőrre, kiütésekre, herpesz kezelésére, sminktetoválás utáni regenerálásra.
Termékkód:  
Min. rend. m:   1
Kiszerelés:   15 ml-s tégely
Bruttó kisker. ár
2 500 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
ÚJ! MED Hidratáló regeneráló krém Ezüstkolloiddal 250 ml fénykép
ÚJ! MED Hidratáló regeneráló krém Ezüstkolloiddal 250 ml
Prémium bőrápoló krém EZÜSTKOLLOIDDAL, pattanásos, gyulladt bőrre, kiütésekre, herpesz kezelésére, sminktetoválás utáni regenerálásra. Családi kiszerelés!
Termékkód:  
Min. rend. m:   1
Kiszerelés:   250 gr-os tégely
Bruttó kisker. ár
15 800 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: