A lebegő-testkezelő vízágy megérkezett!  cikk fényképe

A lebegő-testkezelő vízágy megérkezett!

Próbálja ki Hévízen, az ✰✰✰✰superior Bonvital Wellness és Gastro Hotelben!A Soft-Pack® System lebegő-testkezelő vízágy hozzánk is megérkezett!
A Soft-Pack® System wellness ágyat a Kurland cég alapítója, Paul Haslauer találta fel, akit méltán a „wellness úttörőjének” hívnak! A rendszer az elmúlt években design tekintetében több változáson ment keresztül, de működési elve és hatékonysága változatlan maradt. Több ezer darabot gyártottak le belőle, és az elsőtől az utolsóig mindegyik hibátlanul működik a mai napig! Ez a tény tükrözi vissza az első osztályú, kiváló minőséget, hiszen egy prémium kategóriás wellness berendezésről beszélünk. Napjainkban a világ számos luxus szállodájában megtalálható (pl. MGM Mirage Las Vegas (USA), Burj al Arab (Dubai), Grand Hotel (Svájc) Hyatt Hotel (Új-Zéland) stb.), és mi büszkék vagyunk, hogy mostantól Magyarországon, a Bonvital Wellness&Gastro Hotelben is igénybe vehetőek a Soft-pack® wellness kezelések!Hogyan működik a Soft-Pack® és milyen hatása van?
A Soft-Pack® wellness berendezés a thermo-kompresszió, és a célzott hatóanyag bevitel elvén  működik: a vízzel feltöltött ágy tetejére egy kompressziós fólia van ráhelyezve, amire rá kell feküdni. Ezt követően a testkezelő szakember hidratáló és bőrtápláló hatóanyagokban gazdag (krém vagy iszap) pakolást ken fel bőrünkre. A program elindul, lesüppedünk a vízágyba, és a puha fólián keresztül a meleg víz körbe öleli testünket, azt az érzést keltve, mintha az „anyaméhben” feküdnénk. A berendezés folyamatosan kellemes meleg hőmérsékleten tartja testünket, így nem fázunk, csak a vizen ringatózva (a gerincüket megkímélve) élvezzük a kezelést. A kellemes melegbe burkolózva a testpakolás hatóanyagai mélyen felszívódnak a bőrünkben, és belülről fejtik ki hatásukat. A kezelés ideje alatt testünk a vízen ringatózva ellazul, mély relaxációs állapotba kerül, miközben bőrünk visszanyeri bársonyosságát..

A Soft-Pack® rendszer a valaha született legkomplexebb wellness kezelés!
1./A kellemes melegnek köszönhetően a bőr pórusai kitágulnak, így a létfontosságú hatóanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek) könnyen, gyorsan, és rendkívül mélyen szívódnak fel a bőrben. Jelenleg erre más berendezés nem képes.
2./A hatóanyagok méregtelenítik, hidratálják, táplálják a bőrt, erősítik az immunrendszert.
3./A fólia alatt lévő meleg víz teljesen ellazítja a testet, és oldja a stresszt.
4./Mivel az egész testünkön egyszere történik a kezelés, teljes nyugalom járja át szervezetünket.
5./Terápiás kezelésekhez és alakformáló kezelésekhez egyaránt kiváló!
6./A Soft-pack® kezelés bármilyen masszázzsal kiegészíthető.

A Soft-Pack® kezelés után teljesen kipihenten kelünk fel, bőrünk pedig olyan bársonyosan sima lesz, hogy testápolóra egy jó ideig nincsen szükségünk!Ugye Ön is szeretné kipróbálni? Akkor hívja a +36 83 900-120-as telefonszámon a Bonvital Hotelt, válasszon  Soft-Pack® kezeléseink közül, és élje át a súlytalanság érzését!

**************************************************************************
Wellness szállodák, fürdők, és szépségszalonok jelentkezését várjuk! Legyen Ön is az elsők között!  Csatlakozzon az exkluzív Soft-Pack® wellness kezelést kínáló kiemelt Partnereink közé! Kattintson a Kapcsolat menüpontra, és hívjon minket a részletekért! Örömmel tájékoztatjuk a lehetőségekről!

Publikálva: 2017. szeptember 8.

Legutóbb olvasott oldalaink: